Translate

Friday, August 2, 2019

JOBS IN MAURITIUS, SINGAPORE, MALAYSIA, BAHRAIN & OTHER GULF COUNTRIES || "WALK-IN" INTERVIEW IN INDIA FROM 03 TO 08-AUGUST 2019 || #dailyjobsin

Click the Below Image & Zoom it to see the Contact Details

👇👇👇

Date Posted: 2019-08-02

Job Location: Mauritius, Singapore, Malaysia, Bahrain & Other Gulf Countries.

Interview Location: India (Mumbai - Delhi - Chennai - Kochi - Pune - Baroda - Jamshedpur - Ahmedabad - Surat - Kolkata)

Industry: Oil / Gas / Petrochemical / Refineries / Metal / Heavy Engineering / Hotel / Restaurant / Hospitality / Medical & General Work.

Occupational Category: Pipe Fitter Jobs in Gulf, Electrician Jobs in Gulf, Generator Mechanic Jobs in Gulf, Mechanical Technician Jobs in Gulf, Pump Operator Jobs in Gulf, Instrument Technician Jobs in Gulf, Pump Mechanic Jobs in Gulf, RO Plant Operator Jobs in Gulf, Plumber Jobs in Gulf, Draftsman Jobs in Gulf, Estimator Jobs in Gulf, Design Engineer Jobs in Gulf, Business Administrator Jobs in Gulf, Welder Jobs in Gulf, Fabricator Jobs in Gulf, TIG Welder Jobs in Malaysia, ARC Welder Jobs in Malaysia, Fitter Jobs in Malaysia, CNC Operator Jobs in Singapore, CNC Programmer Jobs in Singapore, Site Officer Jobs in Singapore, EDM Machinist Jobs in Singapore, General Worker Jobs in Mauritius, Helper Jobs in Mauritius, General Labor Jobs in Mauritius, Rigger Jobs in Gulf, Tank Fabricator Jobs in Gulf, Scaffolder Jobs in Gulf, Tig Welder Jobs in Gulf, Arc Welder Jobs in Gulf, SS Welder Jobs in Gulf, Argon Welder Jobs in Gulf, Mig Welder Jobs in Gulf, SMAW Welder Jobs in Gulf, Manual Welding Jobs in Gulf, Auto Welding Jobs in Gulf, Millwright Technician Jobs in Gulf, Spray Painter Jobs in Gulf, Sand Blaster Technician Jobs in Gulf, Rigging Foreman Jobs in Gulf, Welding Foreman Jobs in Gulf, Electrician Foreman Jobs in Gulf, Painting Foreman Jobs in Gulf, Site Supervisor Jobs in Gulf, Jobs in NASS Bahrain, Welder Jobs in NASS Bahrain, Mechanical Technician Jobs in Bahrain, CNC Lathe Machine Operator Jobs in Gulf, Mechanical Engineer Jobs in Gulf, Manual Lathe Machine Operator Jobs in Gulf, Boring Machine Operator Jobs in Gulf, Milling Machine Operator Jobs in Gulf, Fabricator Jobs in Gulf, General Helper Jobs in Gulf, General Foreman Jobs in Gulf, HVAC Technician Jobs in Gulf, Chiller Operator Jobs in Gulf, Pump Mechanic Jobs in Gulf.


गल्फ में पाइप फिटर जॉब्स, गल्फ में इलेक्ट्रीशियन जॉब्स, गल्फ में जेनरेटर मैकेनिक जॉब्स, गल्फ में मैकेनिकल टेक्नीशियन जॉब्स, गल्फ में पंप ऑपरेटर जॉब्स, गल्फ में इंस्ट्रूमेंट टेक्नीशियन जॉब्स, गल्फ में पंप मैकेनिक जॉब्स, गल्फ में आरओ प्लांट ऑपरेटर जॉब्स, प्लम्बर जॉब्स में प्लांट जॉब्स गल्फ में, ड्राफ्ट्समैन जॉब्स इन गल्फ, एस्टीमेटर जॉब्स इन गल्फ, गन में डिजाइन इंजीनियर जॉब्स, गल्फ में बिजनेस एडमिनिस्ट्रेटर जॉब्स, गल्फ में वेल्डर जॉब्स, गल्फ में फैब्रिकेटर जॉब्स, मलेशिया में टीआईजी वेल्डर जॉब्स, मलेशिया में एआरसी वेल्डर जॉब्स, फिटर जॉब्स इन मलेशिया, सिंगापुर में सीएनसी ऑपरेटर नौकरियां, सिंगापुर में सीएनसी प्रोग्रामर जॉब्स, सिंगापुर में साइट ऑफिसर जॉब्स, सिंगापुर में ईडीएम मशीनिस्ट जॉब्स, मॉरीशस में जनरल वर्कर जॉब्स, मॉरीशस में हेल्पर जॉब्स, मॉरीशस में जनरल लेबर जॉब्स, गल्फ में रिगर जॉब्स, टैंक फैब्रिकेटर गल्फ में जॉब्स, गल्फ में स्कैफोल्डर जॉब्स, गल्फ में टाइगर वेल्डर जॉब्स, गल्फ में आर्क वेल्डर जॉब्स, गल्फ में एसएस वेल्डर जॉब्स, गल्फ में आर्गन वेल्डर जॉब्स, गल्फ में मिग वेल्डर जॉब्स, गल्फ में एसएमएवी वेल्डर जॉब्स, गल्फ में एसएमएवी वेल्डर जॉब्स, गल्फ में जॉब वेल्डर जॉब्स , ऑटो का स्वागत किया खाड़ी में डिंग जॉब्स, गल्फ में मिलराइट टेक्नीशियन जॉब्स, गल्फ में स्प्रे पेंटर जॉब्स, गल्फ में सेंड ब्लास्टर टेक्नीशियन जॉब्स, गल्फ में रिगिंग फोरमैन जॉब्स, गल्फ में वेल्डिंग फोरमैन जॉब्स, गल्फ में इलेक्ट्रीशियन फोरमैन जॉब्स, गल्फ में इलेक्ट्रीशियन फोरमैन जॉब्स, गल्फ में पेंटिंग फोरमैन जॉब्स, साइट सुपरवाइजर गल्फ में जॉब्स, NASS बहरीन में जॉब्स, NASS बहरीन में वेल्डर जॉब्स, बहरीन में मैकेनिकल टेक्नीशियन जॉब्स, गल्फ में सीएनसी लेथ मशीन ऑपरेटर जॉब्स, गल्फ में मैकेनिकल इंजीनियर जॉब्स, गल्फ में मेनुअल लेथ मशीन ऑपरेटर जॉब्स, गल्फ में BAT मशीन ऑपरेटर जॉब्स आदि। गल्फ में मिलिंग मशीन ऑपरेटर जॉब्स, गल्फ में फैब्रिकेटर जॉब्स, गल्फ में जनरल हेल्पर जॉब्स, गल्फ में जनरल फोरमैन जॉब्स, गल्फ में एचवीएसी टेक्नीशियन जॉब्स, गल्फ में चिलर ऑपरेटर जॉब्स, गल्फ में पंप मैकेनिक जॉब्स।

Hours: Short Term / Long Terms / Full-time, 48 hours per week / 6 days / 26 days per month / 8 hours in a day

Salary: 
Based on selected profile

Description: Based on selected profile

Responsibilities: 
Based on selected profile

Educational requirements: Based on selected profile

Experience requirements: Based on selected profile

Desired Skills: Based on profile

Qualifications:
  • Ability to work in a team environment with members of varying skill levels.
  • Highly motivated.
  • Learns quickly.

How to Apply: All contact details are given in the above image.

Reminder Note: Before applying any job or contacting agencies or direct companies from our website, candidates are advised to check & confirm about that agency or company genuineness to secure your time, money and future and in-case of any fraud is done by any agency after our several reminders our website shall not be responsible at all, thank you for your alertness.

हमारी वेबसाइट से किसी भी नौकरी या संपर्क करने वाली एजेंसियों या प्रत्यक्ष कंपनियों को आवेदन करने से पहलेउम्मीदवारों को सलाह दी जाती है कि वे उस एजेंसी या कंपनी की वास्तविकताओं के बारे में जांच करें और पुष्टि करें ताकि आपका समयपैसा और भविष्य सुरक्षित रहे और किसी भी एजेंसी द्वारा किये गए धोखाधड़ी के मामले में हमारी वेबसाइट बिल्कुल भी जिम्मेदार नहीं होगीआपकी सतर्कता के लिए धन्यवाद।. 
Disqus Comments

Matched Content Ad

Featured Post

JOBS IN SOUTH AMERICA, SINGAPORE, LEBANON, ROMANIA, JORDAN & GULF COUNTRIES || "WALK-IN" INTERVIEW IN INDIA FROM 24 TO 29-AUGUST 2019 || #dailyjobsin

Click  &  Zoom 👇👇👇 Date Posted:  2019-08-23 Job Location:  South America, Singapore, Lebanon, Romania-Europe, Jordan &a...